KNnews.BG

Информационен портал на град Кюстендил

Paco Rabanne 1 Million съблазнява с блясъка на злато

Paco Rabanne 1 Million съблазнява с блясъка на злато
Paco Rabanne 1 Million

1 Million на Paco Rabanne e смел и дързък парфюм за мъже, представен на пазара през 2008 година. Това е един от най-продаваните аромати през последното десетилетие. Уханието на Paco Rabanne 1 Million е едновременно свежо, енергизиращо и чувствено, което го прави подходящ парфюм, както за работното ежедневие, така и за различни вечерни поводи, през цялата година. Ароматният коктейл е съставен от цитрусови нотки портокал и грейпфрут, в сърцевината пулсират омайна роза и канела, обгърнати от пикантни подправки. Базовите акорди кожа, бяло дърво, пачули и кехлибар придават плътност на уханието. Paco Rabanne 1 Million е истински шедьовър в съвременната парфюмерия, разработен от трима от най-известните парфюмеристи – Кристоф Райнауд, Оливие Пеше и Михаел Джирард.

Забележителното златно кюлче на Paco Rabanne 1 Million – любима находка за колекционери

Освен с ароматните си качества, парфюмът впечатлява и със своята опаковка. Флаконът е изработен под формата на златно кюлче. Той създава внушението за власт и лукс и олицетворява разбирането на Paco Rabanne, че „златото винаги е успявало да съблазни хората, а блясъкът му е забележим и уважаван по целия свят“.

Как да бъдете уникален сред милиони?

Заложете на допълнителна капчица стил, за да сте мъжът за един милион сред милиони. Бъдете самоуверени, осмелете се дори да бъдете скандални. Това са максимите, които ръководят Paco Rabanne 1 Million. През 2020-а година е представена осъвременена версия на парфюма, разработена съвместно с нашумелия рапър Joey Bada$$. Слънчево-коженият аромат със солени нотки остава топъл върху кожата. Paco Rabanne 1 Million Parfum е силно и дръзко ухание, което е на ръба на екстремното и оставя своя отпечатък. Ароматът е за мъже, които се осмеляват да изпъкнат.

Само Lady Million е достойна да застане до мъжа за милиони

През 2010 година е представен Lady Million – дамският вариант на един от най-продаваните парфюми за мъже – Paco Rabanne 1 Million. Ароматът за жени също е вдъхновен от златотото, лукса и богатството. Той е създаден за фаталните жени – огнени, доминиращи и чувствени, те съзнават своята сила и се възползват от влиянието, което имат над околните. Флаконът разработен под формата на диамант е истинско дамско бижу. Ароматната композиция се открива с плодовите нотки малина, лимон и нероли. Сърцевината от гардения, жасмин самбак и портокалов цвят повдига градуса на настроението с флоралния полъх на бели цветя. Базовите акорди пачули и бял мед гарантират чувствен финал със своята фина сладост и подчертана женственост. Ярката композиция е създадена, за да съблазнява и възбужда сетивата.

Заблестете, за да ви видят всички. Това е мотото на властната и луксозна ароматна двойка Paco Rabanne 1 Million и Paco Rabanne Lady Million. С парфюм за милиони задължително ще се откроите.