KNnews.BG

Информационен портал на град Кюстендил

Най-добрите подаръци за един стилен мъж

Пазаруването за най-стилния мъж в живота ви може да изглежда невъзможно. С този негов невероятен вкус, няма нищо, което да му липсва – особено стил. Нали така?

Но няма и причина да се стресирате, защото ето тук сме събрали най-специалните подаръци, които бихте могли да направите. Насладете се на този изискан списък!

Изискан парфюм

Един класен мъж държи да ухае перфектно. И го прави. Е, какъв по-добър подарък за такъв господин, ако не скъп марков парфюм, който идеално да пасва на неговата индивидуалност? Можете още сега да потърсите в интернет мъжки парфюми – Венера Козметикс и да изберете съвършения подарък!

Комплект за приготвяне на горещ сос

А ако той харесва храната му да е топла малко или много – почерпете го с комплект, който му позволява да създаде свой собствен горещ сос за всичките му вкусови прищявки.

Огледало

Любителите на фитнеса ще харесат едно умно огледало, което излъчва фитнес класове на живо и при поискване. Да, вече и такова нещо може да се купи! В предложенията на системата дори са добавени и персонални тренировки срещу допълнително заплащане.

Маратонки Royale

Повдигнатата кожена маратонка, която може да пренесе вида му от ежедневен до вечерен и елегантен, е необходимост за всеки гардероб и за всеки мъж.

Маншети със сребърни ананаси

Ананасите са вековен символ на гостоприемството, което прави тези маншети с форма на ананас идеалното нещо за вида на един наистина добър домакин.

Подхранващо масло за брада

Брадата с всякаква дължина или стил може да се възползва от доза от това леко, дървесно и ароматно масло, което омекотява мустаците и придава блясък, но и овлажнява кожата отдолу за максимално здраве на лицето.

Супер плюшен халат

Повишете желанието му за релакс с пухкава хавлия. Вашият любим мъж ще се разхожда из дома си с удобство и чувство са аристократизъм, които са просто незаменими!

G3

Днес, независимо дали някой е фитнес любител или не, той със сигурност страда от напрежение, болки и друг дискомфорт – особено ако всеки ден седи пред компютъра. Помогнете му (и на себе си, честно казано) с ударната терапия на Theragun – и най-новото устройство, G3 – което нежно облекчава всякакви спазми само за няколко минути всеки ден.

Всеки, който го използва, се чуди как е живял без него – наистина. Плюс това новото устройство е малко по-компактно от оригиналното и има две скорости.

Air-King

Air-King наскоро се завърна в линията Rolex, след като беше пенсиониран в продължение на няколко години. Това е единственият Rolex, чието лого – короната и подписът – е отпечатано в два различни цвята: зелен и жълт. Самонавиващото се механично движение на този антимагнитен стоманен часовник, който е водоустойчив, също е изцяло разработен и произведен от Rolex.

Позлатена химикалка Ecridor

Швейцарският производител Caran d’Ache произвежда химикалки в Женева от 1915 г., а тази е изработена от позлатен метал за елегантен щрих. Определено ще му хареса.

Но каквото и да подарите, в крайна сметка помнете, че мисълта и емоцията, която сте вложили при избора, е най-ценното нещо. Материалните неща идват и си отиват от живота ни, докато накрая останат само най-важните – любовта и уважението. Самият факт, че толкова сте се постарали за вашия близък с толкова изискан подарък, показва, че вие не сте случаен човек в живота му, а дори напротив. И благодарността ще дойде именно от това.

А ако искате да научите още любопитни факти по темата, прочетете и тази статия: https://www.puls.bg/po-krasivi-dnes-c-25/5-neshcha-koito-zhenite-zabeliazvat-v-mzha-na-prva-sreshcha-n-38009.

Е, готови ли сте за шопинг?