KNnews.BG

Информационен портал на град Кюстендил

За любимите парфюми от А до Я: какво трябва да знаем

парфюми от онлайн магазин grazia

Едва ли има човек, който да не обича парфюми – уханните и прекрасни аромати са именно онова, което сякаш завършва цялостната ни визия. Сигурни сме, че, опознавайки любимите си продукти, всъщност съумяваме да ги заобичаме още повече.

Ето защо в днешната статия решихме да поговорим за любимите парфюми – съществуват някои основни неща, които е добре да знаем, за да съумеем наистина да познаваме в детайли най-предпочитаните си продукти за разкрасяване.

Видове парфюми спрямо концентрацията на парфюмни масла

маркови парфюми

Знаем, че на пазара изобилства от видове парфюми. Чували сме за парфюмна вода и тоалетна вода, но опитът ни показва, че често сред клиентите настъпва неразбиране относно разликите между видовете парфюми.

Истината е, че за да се оразличи един вид от друг, следва да се провери наличието на парфюмни концентрирани масла в съдържанието.

При парфюмните води то е доста по-високо – това е и основната причина, поради която обикновено те са с по-наситен и траен аромат. Съответно, при тоалетните води, концентрацията е доста по-ниска – ето защо често те биват предпочитани за ежедневието или за офиса.

Как да запазим качеството на своите аромати за по-дълго?

Колкото и качествени и оригинални да са едни парфюми, това никак не означава, че следва да предприемаме определени грижи за тях. За да съумеем да опазим качеството на аромата, е препоръчително да не излагаме шишето на пряка слънчева светлина или в помещение с висока влажност като банята например. Причината е, че светлината и влагата са способни да нарушат молекулярния баланс в аромата, от което, разбира се, да пострада и качеството на парфюма.

Не бързайте да отваряте флакона, ако няма да започнете да използвате аромата. Това би довело само до по-лесно изпаряване на консистенцията.

Винаги следва да залагаме на маркови парфюми

Разбира се, говорейки за автентични и прекрасни аромати, следва да упоменем, че е важно да следим и за тяхното качество – ако желаем наистина да използваме прекрасни и съвършени ухания, то е препоръчително да спираме избора си върху маркови такива. Оригиналността на един аромат е доказателство за неговите трайност и интензитет. Всеки желае да закупи продукт, който максимално дълго да се усеща върху кожата. За да постигнете това, е важно да пазарувате от доказали се дистрибутори, които да гарантират за качеството на предлаганите стоки.

Парфюми от онлайн магазин Грация предоставя богато разнообразие от маркови и оригинални продукти. С лесната и бърза поръчка всеки клиент има възможност да се снабди с най-желаните и търсени благоухания.