KNnews.BG

Информационен портал на град Кюстендил

Спортът като мода и култура: Ето как дамските комплекти завладяват ежедневието ни

Спортът като мода и култура: Ето как дамските комплекти завладяват ежедневието ни

Спортът днес се превръща в цяло модно течение, по което сме пощурели всички. Ползата от него може да се разгледа поне в две направления: нашето здраве и удобен, ултрамодерен гардероб.

Покупката на дамски спортни комплекти онлайн набира все повече популярност, а комфортът, който изпитваме ежедневно, взема превес над всичко останало.

От топа до обувките

Спортното облекло не е предназначено само за фитнеса. Днес все по-често срещаме сникърси в съчетание с модна дамска чанта, панталони тип клинове с комфортни широки тениски и оувърсайз модели подходящи за всяка фигура.

Модните тенденции се оказват повече от услужливи и ни помагат да правим нови и нови съчетания, които освен секси визия ни носят уникален комфорт. Ето няколко задължителни дрешки за вашия гардероб, които ще ви помогнат да изглеждате неотразимо всеки ден:

Клинове – клиновете са абсолютен must have. Еластични, подчертаващи и комфортни. С подходящата горница те са удачен избор за дами както с по-слаба фигура, така и за малко по-пищните форми. Клиновете успешно се трансформират от спортна в по-официална дреха само благодарение на обувките, които избирате.

Къси дънкови панталонки – незаменими за лятото, те са толкова комфортни, колкото и красиви. Дънките никога няма да излязат от мода, а приложенията им на практика са неограничени.

Гащеризони – малко задължаващи по своята същност, гащеризоните могат да бъдат абсолютен хит в гардероба ви. Изключително провокативни, с подобни дрехи няма да останете незабелязани в тълпата.

Широки блузи – с тях няма да сбъркате никога. Невъзможно е да се окажете извън модата с тях. Обемът горе може да бъде регулиран по няколко начина. Ако предпочитате секси визия, разголване на едното рамо незабавно ще извика този ефект. В случай, че искате да подчертаете талията, малък възел в централната част на тениската или частично прибиране в колана на дънките (полата) е идеална опция.

Бюстиета – нека не забравяме този универсален артикул. Той може да се използва успешно под широката блуза или самостоятелно със спортната долница. Без грижи може да го съчетаете както с полата, така и с дънките. В общи линии трудно ще откриете по-удобна и практична дреха в гардероба си.

Възможностите ви далеч не се изчерпват с изброените визии. Винаги може да проявите малко креативност и да направите свои собствени комбинации от неизчерпаемите предложения на https://vsfashion.bg.

Всяка една самоуважаваща се красива, модерна и динамична жена няма да подмине с лека ръка необятния достъп на един клик от нея. Заредете гардероба с последните модни находки и се радвайте на всяка активна минута през деня.

Не забравяйте, движението е здраве. Осигурете си удобни и секси дрешки и не спирайте да ваете мечтаната фигура.