KNnews.BG

Информационен портал на град Кюстендил

Мъжки боти и как да ги съчетаем с есенните дрехи?

Мъжки боти и как да ги съчетаем с есенните дрехи?

Със застудяването на времето е време да се замислим за есенната мода. Една от ключовите части на есенното облекло е ботушът. Но как да разберете кой стил ботуши да изберете и как да ги съчетаете с останалата част от есенния си гардероб? В тази публикация ще ви дадем няколко съвета как да изберете идеалния чифт мъжки ботуши за есента и как да ги стилизирате с останалите си есенни дрехи.

Когато времето застудява и листата започват да се обръщат, е време да започнете да мислите за есенния си гардероб. А един от ключовите елементи за есента е страхотен чифт мъжки боти. Но при толкова много различни стилове и възможности за избор, как да разберете кои да изберете? И след като сте избрали идеалния чифт боти, как да ги стилизирате?

Ето нашето ръководство за мъжки ботуши за есента и как да ги носите:

Ботуши Челси

Ботушите Челси са класически стил, който никога няма да излезе от мода. Те са идеални за всекидневно носене и могат да се носят независимост от случая. За да ги стилизирате за есента, съчетайте ги с чифт тесни дънки и жилетка, или яке. За по-официална визия ги носете с панталон и риза. Изберете боти тук: https://www.sisi-bg.com/shoes/mazhki-obuvki/mazhki-boti и се насладете на една топла есен.

Ботуши тип „байкър”

Ботушите тип „байкър“ са чудесен избор за тези, които искат да имат по-суров външен вид. Те са идеални за дните, в които ще ходите много пеша, и ще запазят краката ви топли и сухи в студеното време. За да ги стилизирате, съчетайте ги с чифт дънки или чино и кожено яке.

Пустинни ботуши

Пустинните ботуши са чудесна алтернатива на ботушите Челси и са идеални за тези, които искат нещо малко по-различно. Те са чудесен избор за всекидневно носене и изглеждат чудесно с дънки или дори риза. За да ги стилизирате за есента, съчетайте ги с пуловер, сако или палто.

Ботуши до глезена

Ботушите до глезена са чудесен избор за тези, които искат малко повече покритие за краката си. Те са идеални за дните, в които ще ходите много пеша, и ще запазят краката ви топли и сухи в студеното време. За да ги стилизирате, съчетайте ги с панталон, памучна тениска и аксесоари.

Високи ботуши до коляното

Високите ботуши до коляното са идеалният избор за тези, които искат допълнително покритие и топлина. За да ги стилизирате, съчетайте ги с чифт дънки или по-тесен панталон и заложете на мека риза, пуловер или дори тениска за по-мекото време.

Ето го и нашето ръководство за мъжки ботуши и боти за есента. С толкова много различни стилове, от които да избирате, със сигурност ще намерите идеалния чифт за вас. И след като се сдобиете с ботушите, не забравяйте да ги стилизирате с есенни дрехи, които ще ви държат топло и стилно през целия сезон.