KNnews.BG

Информационен портал на град Кюстендил

Как да изглеждате зашеметяващо с точния избор на долнище на бански костюм

Как да изглеждате зашеметяващо с точния избор на долнище на бански костюм

Ето че отново е лято и ние се оглеждаме с надежда във фигурата си, за да разкрием със самочувствие прелестите си на плажа. Който е положил усилия във фитнеса през изминалите месеци, може би ще почувства задоволство от резултатите. За останалите, никога не е късно да вземат желанията си присърце и да действат.

Що се отнася до облеклото, по пясъчните дюни то е ясно – бански костюм. Много от дамите (надарени или не чак толкова) предпочитат да скриват възможно най-малко в горещите дни. Тук задължително си остава неизменното долнище  на бански, което можем да съчетаем с много неща.

Преди да обърнем внимание на това, нека разгледаме кой модел за каква фигура е подходящ.

Предимства и недостатъци

Дори да си имате малко коремче, не бързайте да прибягвате до долнище с висока талия. Точно обратното. То ще подчертае недостатъците вместо да ги скрие. Носете си стандартни модели, и ако наистина не се чувствате комфортно, може да си вържете ефирно шалче вместо пола.

Отделен е въпросът, че някои марки са предвидили цяла колекция с плажни облекла, които със своя тюл или мрежа няма да скрият слънчевите лъчи, но ще направят тялото ви секси.

Долнища на бански със редно изрязана задна част и наборче именно там, са тотален хит както за слаби дами, така и за тези с по-апетитни форми. Моделът визуално прибира дупето и прави талията да изглежда по-малка.

Ако искате да отвлечете вниманието на околните от някои ваши недостатъци, добре е да изберете долнище с акцент. Дали това ще бъде ефектен синджир, нестандартен възел или блясък като на русалка, гарантирано ще отпратите погледите към модела.

Монокини – за и против

Премерените слънчеви лъчи са здраве. Колкото повече се печем, толкова ще увеличим количеството на витамин D в тялото си. Дали да го правим само по долнище на бански си остава индивидуален избор. Ако така се чувствате добре, защо не. Все пак е добре да вземете предвид и компанията.

Умели комбинации

Никъде не е казано, че единственото, с което трябва да комбинираме долнището на банския е с горнище от същия комплект. Не ви ли омръзна класиката?!

Опитайте се да го съчетаете с ефектен къс топ, шалче или горнище на друг модел. Шарени отдолу и едноцветни горе. Може и обратното, но ефектът няма да се изгуби.

Как ще изберете да се подвизавате това лято на плажа  е въпрос на лична идея, но тя може да бъде смело подкрепена с най-сладките дизайнерски хрумки, които ще откриете на https://bulbel.bg