KNnews.BG

Информационен портал на град Кюстендил

Класически и стойностен подарък: Ето защо часовникът е винаги желан аксесоар  

Класически и стойностен подарък: Ето защо часовникът е винаги желан аксесоар  

Често ръчното устройство е много по-ценно за притежателя си от ново бижу в колекцията.

Избирайки стойностен подарък, в желанието си да зарадваме близките си, обикновено търсим ефектна и функционална покупка. За дамите бижуто е винаги желана придобивка, но много по-ценно често е именно устройство на ръката, отмерващо точното време. То има ролята да изпълнява и тази практична задача, и да украсява или допълва цялостния аутфит със своята естетична визия.

Едно прекрасно решение, когато се стремите инвестицията да оправдае напълно внимателния ви и прецизен избор.

С толкова внимание подхождаме само към хората, които са наистина важни в живота ни. Точно те присъстват в списъка ни за подаръци при поводи или без да са налице такива, просто за да засвидетелстваме отношението си към тях. Ето защо познаването на вкуса и очакванията им е огромно предимство.

В крайна сметка трябва да подходите с финес, защото има и доза символизъм, който се крие зад подаряването на часовник.

Доверете се на представител на класни марки и потърсете дамски часовници на изгодни цени от онлайн магазин Timer.bg, за да отсеете точния модел от разнообразните предложения.       

На фокус е каишката като основен елемент, а тя самата определя до висока степен и стила на качествения екземпляр.

От нея зависи дали ще може да се впише в офиса, на официални събития или при занимания в свободното време. Спортните типове сред дамите няма да откажат да носят часовник със силиконова каишка, докато за бизнес настроените нежни създания металните варианти са за предпочитане. Съществуват също каишки от дърво, от кожа или от изкуствени материали, сред които и под формата на гривна.   

Погледнете глобално и съобразете изработката на часовника.

Циферблатът също е отличителен детайл със съществено присъствие. Стандартно мъжките модели са с по-масивен циферблат, докато при дамските параметрите са фини, но унисекс културата излезе от тези рамки и не ви задължава да ги следвате стриктно.

Механизмът е важен, особено ако сте запознати с афинитета на бъдещата собственичка към механичния или кварцовия. Вторият няма претенции да изисква редовна поддръжка и навиване, което е знак за значително улеснение при употреба.

Не пропускайте да прецените и степента на водоустойчивост, която трябва да е поне минималната. Натовареният делник предлага какви ли не предизвикателства, а защо не и удоволствия, като гмуркане в плитки води.

Търсете винаги нещо различно като екстри и изработка, ако дамата до вас вече има кутия с няколко от ръчните „бижута“. Ще я впечатлите с новото попълнение и с времето, което специално сте отделили за нея – време, което тя трябва да използва мъдро и ползотворно в своя полза.