KNnews.BG

Информационен портал на град Кюстендил

Каква компютърна техника ще намерите в Пласико

Каква компютърна техника ще намерите в Пласико

Пазара за техника, особено за компютърна, е пренаситен от производители, вносители и търговци, всеки от които се бори да надмине конкуренцията и да запази високи позиции. 

Има такива, които го постигат, с качество на продукцията, коректност към клиентите и предлагане на най-иновативната компютърна техника, която съществува. Такъв е онлайн магазинът на Plasico, където можете да откриете както нова, така и втора употреба IT техника.

Видове компютърна техника, които се предлагат в Пласико

Основно Пласико предлага компютри по видово разпределение, както следва:

  • Настолен вариант за офис – предложенията на Пласико за настолни компютри с бизнес насоченост са многобройни, а ценовия фактор се определя в зависимост от мощността, параметрите, функциите и марката. Повечето модели са с Intel Core i5-4440 процесор, но има и такива с AMD Ryzen™. И двата типа са много мощни и позволяват изпълнението на множество задачи едновременно;
  • Геймърски настолен компютър – онлайн магазин Plasico предоставя на своите клиенти богат избор от настолни геймърски компютърни устройства, които са със 6 и 8 ядрени процесори, носещи голяма производителност на техниката. За разлика от моделите за бизнес, геймърските предложения в Пласико имат по-висока тактова честота и притежават подобрения в областта на хардуера и софтуера. Има компютри, чиято производителност е изключително висока, поради притежанието на 10 ядрен Intel Core i9 процесор, както и AMD Ryzen 9, който има невероятните 16 ядра;
  • Лаптопи – те могат да бъдат с различна насоченост, най-търсените сред които са отново за бизнес, игри и графична обработка. Пласико предлага и аксесоари за съответните марки и модели, които се предлагат – батерии и зарядни устройства. Най-голямото разнообразие е в секцията за геймърски лаптопи на Plasico, които са с голяма мощност и се предлагат на пазара под името на най-доказаните брандове.

Компоненти, предлагащи се в Plasico

Компонентите, от които е съставен компютърът, са важни и често имат нужда от смяна в сервиз. В Plasico ще откриете както периферни устройства, така и части, служещи за усъвършенстване или разрешаване на механична повреда – дънни платки, RAM памет, охладители, видео карти, звукови карти, контролери, SSD дискове, хард дискове, кутии, USB устройства.

Всички тези компоненти, които са представени в онлайн магазин Пласико, са неизменна част от качествената работа на едно компютърно устройство и при необходимост, тяхната неизправност трябва да бъде отстранена задължително.

Освен гореспоменатите предложения, онлайн магазин Plasico предлага още много други – смартфони, смарт часовници, таблети, офис оборудвания, проектори, аксесоари и дори техника за видеонаблюдение.