KNnews.BG

Информационен портал на град Кюстендил

Как да изберете най-добрите дънки големи размери

Как да изберете най-добрите дънки големи размери

Необходимо е да изберете модерни дамски дънки големи размери? Това няма да е трудно, ако знаете някои трикове и правила и ги следвате безотказно.

Под внимание трябва да вземете предвид вида на фигурата, височината, стила на облеклото. Не се отказвайте от практичността! Дамски дънки големи размери има в толкова много вариации и са толкова удобни и приемливи, колкото са и предложенията за слабите дами. Вижте как:

Какви трябва да бъдат панталоните деним

Нетипичният размер предполага пълнота. Тя може да е различна – в ханша, областта на талията, в корема, гърдите, бедрата и т.н. Във всеки случай изискванията за избор на панталони са различни. Дамите с голям корем трябва да отдават предпочитание на моделите с нисък ръст. Това ще им помогне да се избегне нежелания натиск. Кройката на дънките трябва да е права. Ако проблемът е в областта на бедрата, трябва да си купите широки панталони. Страхотно решение ще са стилните широки панталони от груб материал.

С еднаква пълнота може да си купите, както класически, така и широки модели деним. Трябва да избягвате само тесните и слаби, както и тези, които подчертават недостатъците на фигурата.

Как да носите дамски дънки с големи размери

Можете да носите дамски дънки големи размери с различни основни елементи от гардероба. За в офиса е добре да съставите изображение от сдържаните неща в класическия стил. Например риза, жилетка, пуловер от тънък мек материал, които ще подхождат на тъмните модели дънки. Дрехите не трябва да са прилепнали. Ако в офиса няма строг дрескод, трябва да обърнете внимание на пуловерите и ризи с шарка.

Отпечатъците ще помогнат за визуално коригиране на фигурата. Такива качества имат райето, вертикалните ивици и удължени шарки.

В ежедневното облекло много представители на силната половина предпочитат спортен стил. В последните години, този избор се наложи и сред представителките на нежния пол. Тук дънките са доста подходящи. Те могат да са допълнени с блузи Raglan sleeve и бомбери, суитчърти, кецове и маратонки.

Панталоните от деним са прости и практични. Понякога, обаче могат напълно да развалят образа. Стилистите препоръчват да се избягват тесните модели за дами с наднормено тегло, както и панталони с много ниска талия. По време на движения, последните може да се изплъзнат, създавайки известни неудобства.

Наред с това, тесните дънки възпрепятстват нормалния кръвоток. Постоянната им употреба може да доведе до развитие на заболявания, проблеми в гениталната област и други.

Качеството на дънките играе важна роля. Необходимо е да избирате панталони от доверен дистрибутор – loveyourcurvy.com, за да избегнете бързото им износване, загуба на цвят и проявата на алергични реакции.