KNnews.BG

Информационен портал на град Кюстендил

Залагаме на свежи модели шапки за още по-стилна визия

shapki.bg

Официално откриваме сезона на прекрасните и любими на мнозина шапки! Кога, ако не през есента и зимата, ще имаме възможността да се впуснем в шеметно пазаруване на прекрасни аксесоари, които ще ни помогнат в изграждането на прелестна ежедневна визия?

Носенето на шапки определено се причислява към демонстрирането на свеж, изискан, елегантен или непринуден стил – всичко зависи, разбира се, от модела и дизайна. А за щастие имаме възможността да открием изобилие от варианти, що се отнася до покупката и носенето на шапки. Дали ще изберете кожени такива, плетени, или пък с козирка, изцяло зависи от крайната визия, която искате да постигнете.

Не забравяйте, че правилните аксесоари също са част от елегантната външност

Когато чуем за мода и стил на обличане, често въображението ни достига само до красиви дрехи и обувки. Никак не е зле да напомним, че изграждането на стил изисква доста повече от добре подбран модел ансамбъл – понякога именно изборът на правилните аксесоари е в състояние изцяло да промени в добра посока стилната линия, която сме избрали да следваме.

Безспорно един от аксесоарите, които задължително трябва да притежавате в гардероба си, са шапките. С тяхна помощ дори и най-обикновеният на пръв поглед моден ансамбъл може да заблести и да се превърне в сякаш излязъл от страниците на модно списание. Есента и зимата са перфектното време, в което можем да заложим на ежедневното носене на шапки. Убедени сме, че няма как да сгрешите в избора – повечето от моделите, срещащи се на пазара и в мрежата, са изключително стилни и пасващи си на повече от един или два стила на обличане.

Акцентът върху зимни шапки – запазената марка на модните гурута през студените месеци от годината

Не пропускайте шанса си през есента и зимата да носите каквито зимни шапки си пожелаете – именно сега е времето, в което можете да развихрите модното си въображение. Плетените зимни шапки ще ви гарантират удобство, комфорт и топлина при носене, докато кожените пък обещават нотки драматизъм и стил при изграждането на визията. Независимо на кой вариант се спрете, не забравяйте и за цветовото разнообразие. Тенденциите тази година позволяват още по-голяма свобода при избора на багри и буквално не срещаме абсолютно никакви ограничения в цветово отношение.

Силно се надяваме да сте усетили полъх на вдъхновение и още сега да се впуснете в аксесоарно приключение – изберете най-подходящите модели шапки за вас и не спирайте да се забавлявате, дори и в студеното време!