KNnews.BG

Информационен портал на град Кюстендил

Трендовете, които няма да излязат от мода тази година

Тук идва дънковото яке - дреха, която сякаш никога не излиза от мода. Перфектно се съчетава както с друг деним, така и с рокли, независимо от това дали са къси, или дълги.
рокля

Знаем, че модата се мени непрестанно. Дизайнерите и модните къщи постоянно раждат нови и нови тенденции, които ще властват над модния свят през съответния сезон.


Има обаче трендове, които се застояват за по-дълго. Те някак успяват да се настанят трайно в сърцата на любителите на модата и съумяват да не отстъпват предните позиции за продължителен период от време. Не е по-различно и през предстоящия летен сезон – сред модните течения, които откриваме като нови, се прокрадват и такива, които трайно са се настанили в редиците и нямат намерение скоро да отстъпват. Вижте кои летни тенденции ще продължат да са актуални и през тази година.

Дългите рокли едва ли някога ще отстъпят първото място

Сигурни сме, че веднага в главите ви изниква онази любима ваша дълга лятна рокля, която нямате търпение да облечете отново. Е, тогава пристигаме с добри новини – и тази година бихте могли да се радвате на любимите си модели, като, същевременно с това, ще бъдете актуални и няма да изневерите на стила си. Дългите рокли са може би най-предпочитаното лятно облекло – те са изключително удобни за носене и са истинско спасение по време на убийствените летни жеги. Радват ни с красотата си и богатия избор от модели и принтове.

Към тях бихте могли да добавите и дънково яке

Колкото и горещо да е през лятото, все пак ще има по-прохладни вечери. Ако се застоите навън до малките часове на вечерта, то е добре винаги да имате връхна дреха под ръка. Тук идва дънковото яке – дреха, която сякаш никога не излиза от мода. Перфектно се съчетава както с друг деним, така и с рокли, независимо от това дали са къси, или дълги. Ако пък искате да вкарате повече настроение в облеклото си, то заложете на модел, който е богато декориран с мъниста, камъни и ред други орнаментики.

Високите обувки на платформа ще са хит и през това лято

Безброй много дами предпочитат този тип обувки, защото съчетават най-доброто от света на равните модели и тези на ток. Обувките на платформа ви дават така желаната грация и добър външен вид и, същевременно, са и изключително удобни за носене. Определено това са модели, които трябва да присъстват в гардероба ви.