KNnews.BG

Информационен портал на град Кюстендил

Качествени градински пейки от Mr.Bricolage

Много често обичаме да поседнем в парка след дълга разходка или просто да релаксираме на двора в селската къща. За целта са ни необходими градински пейки от Mr.Bricolage, направени от дърво, желязо или модели с маса. Нека все пак обърнем внимание на предлаганите в Бриколаж видове.

От какви материали се правят градинските пейки

Когато правим своя избор в Бриколаж, от критична важност е да се обърне внимание на материала, от който са направени.

  • Дърво – предлагат се изцяло дървени или комбинирани с метална конструкция за повишена здравина. Те се отличават с продължителен експлоатационен живот и устойчивост на различните природни явления като студ, влага, пек;
  • Желязо – характерна особеност на железните градински пейки в Бриколаж е тяхната финост и елегантност. Те са изработени от малки метални елементи, които обаче са добре свързани помежду си и правят конструкцията невероятно здрава и дълготрайна;
  • Пластмаса – подобен продукт е невероятно устойчив на различните атмосферни влияния, лесно се поддържа и е красив;
  • Камък – често пъти и камъкът влиза в употреба като материал за създаване на градински пейки от Бриколаж. Той вероятно се досещате, че е устойчив на атмосферните влияния, достатъчно масивен е и може да се оформя по желание.

Често отделните единични, описани по-горе, материали се комбинират, което води до създаване на по-комфортно място за почивка. Така например, от металните елементи може да се изгради основната конструкция, а от дърво да се направи облицовката. То също с успех се съчетава и с камъка, който играе ролята на основа.

Какви видове ще намерите в Mr.Bricolage

Разновидностите на градински пейки са много и спрямо нуждите и условията за монтаж се прави и съответният избор. Например в продуктовата гама на Бриколаж се срещат модели с облегалка или без, с маса и цели беседки. Всеки от тях си има своите конструктивни особености, предимства и недостатъци. Най-лесният вариант е класическия без облегалка. Тя обикновено се състои от две странични основи и свързващ ги материал. Тя е лесна за създаване и не струва много пари.

Градинските пейки с облегалка в Бриколаж позволяват отпускането на гърба и гръбначния стълб, което действа релаксиращо и ободряващо. Вариантите беседка с маса са най-пълно комплектовани и са подходящи за директно поставяне в градината. Така Вие получавате едно цялостно пространство за сядане и ядене, без значение дали вали или не.