KNnews.BG

Информационен портал на град Кюстендил

Какво говорят интериорните Ви врати за Вас

Какво говорят интериорните Ви врати за Вас

Макар и да не Ви се вярва всеки един Ваш избор или действие говорят много за вашата личност. Дори да не сте се замисляли – изборът Ви на интериорни врати за домa Ви също може покаже на тези, които каните вкъщи – що за човек сте. Тук ще изброим видовете врати и типовете хора, които ги предпочитат. Сигурно ще Ви бъде много интересно да разберете, нали?

Изчистени класически врати – избирайки такива врати, Вие ясно заявявате, че сте много прагматичен и здраво стълпил на земята човек. Това все пак е артикул, който се ползва многократно на ден, което би го износило по-лесно. И не само, тези врати са доста по-лесни за поддръжка.

Крила с хубави фрезовки върху HDF плоскостите – този Ви избор ви прави естет. Тези така наречени фрезовки (детайли) придават една ефирност на така „скучната” и класическа изчистена врата. Но в същото време не са прекалено много и не се натрапват, че да донесат кич на жилището Ви.

Стъклена врата – определено, ако сте избрали да поставите няколко стъклени врати в дома си, това ви прави много изтънчени. Показва също така на околните, че имате чувство за стил, както и че сте с много модернистично виждане за това как изглежда жилището Ви. Много хора не биха Ви разбрали, защото за тях тези врати, не са достатъчно практични – но това не трябва да Ви притеснява. Всеки е свободен да взима каквито иска решения.

Плъзгаща врата – изборът на такива врати Ви прави много креативен. Много хора не биха и помислили за такава врата, защото се притесняват, че не изолира достатъчно, както и че има нужда от прекалено много грижи. Но избирайки тези врати, вие можете да спестите от място, ако апартаментът Ви е маломерен като му придадете един допълнителен простор.

Е разбрахте ли какво показва за Вас изборът Ви на интериорни врати? Надяваме се не сте останали неприятно изненадани.