KNnews.BG

Информационен портал на град Кюстендил

Задавали ли сте си въпроса дали вратите, подходящи за външни атмосферни условия – мит или наистина съществуват?

Ако имате къща в дълбоката провинция, където постоянно вали, или имате вила на морето, която жаркото слънце непрестанно напича, Ви препоръчваме да разгледате серията блиндирани врати АТМО

Отговорът е – ДА, съществуват! Ако имате къща в дълбоката провинция, където постоянно вали, или имате вила на морето, която жаркото слънце непрестанно напича, Ви препоръчваме да разгледате серията блиндирани врати АТМО, като може да разгледате модел Т712.

Тази врата ще Ви впечатли със своите характеристики. А и цената не е недостъпна за един средностатистически българин. Вратата е изцяло метална, прахово-боядисана и с UV защита. Предлага се в 3 цвята, така че имате известна доза избор.

Освен, че е с UV защита и свежда до минимум последиците от дъжд, сняг и слънце, тази врата е достатъчно добре шумо- и топлоизолираща. Има допълнително метално оребряване, както и минерална вата като пълнеж. С две независими заключващи системи е, с капачка против разбиване и с пасивни шипове, влизащи в самата каса. Съответно, нивото на сигурност също е достатъчно добро. Определено крадците, при опит за обир, биха се затруднили доста.

Вратата е със стандартен размер 90/200 – крило плюс каса. Но, ако имате врата с по-нестандартен размер, не се притеснявайте! Не сте загубили модел Т712 като опция. Просто ще почакате малко по-дълго като срок за изработката и ще заплатите малко по-голяма сума. Но такава врата може да бъде изработена и по поръчка според вашите предпочитания и размери. Може да имате красива голяма врата с отваряема и статична част.

Като статичната част може да бъде модел ковано желязо, върху което на по-късен етап да поставите стъклопакет. И тогава ще имате врата, колкото сигурна, толкова и красива. И, повярвайте, за нея няма да Ви завиждат само враговете, минавайки покрай Вас, но… и приятелите също !

Модел Т712 е най-добрата комбинация от качество, цена и стил. Визията на вратата, в съчетание със здравината и сигурността, я правят най-предпочитаната врата за външни атмосферни условия.

Не се колебайте! Поръчайте своята нова блиндирана врата още сега!