KNnews.BG

Информационен портал на град Кюстендил

Как да изберете онлайн магазин за подови настилки, съветват от CarpetMax

Днес на отрасловия пазар има множество търговци, предлагащи различни видове строителни и интериорни материали за дома, малко от които всъщност отговарят на основните критерии. Ето защо е важно правилно да изберем подходящия онлайн магазин за подови настилки. Сега ще разгледаме основните критерии и могат ли вградените калкулатори за изчисляване на различните параметри в CarpetMax да са ни от полза. Има ли значение нивото на клиентското обслужване в един търговски обект?

Кои са основните критерии при избор на онлайн магазин за подови настилки

Без значение дали става дума за онлайн магазин или физически търговски обект, при избора на подходящия търговец трябва да се ръководим по следните основни критерии:

  • Богат асортимент – продуктовата гама трябва да предлага доста голямо разнообразие от разновидности на подови настилки с гаранция, което ще помогне на клиента по-прецизно да направи своя избор;
  • Актуални наличности – особено когато пазаруваме онлайн, изключително важно е текущите наличности да са актуални, а не да се окаже впоследствие, че харесаният продукт не е наличен;
  • Допълнителни услуги – те могат да включват предложение на екип специалисти за полагане и монтаж на покупката, както и предоставяне на професионални съвети за правилна употреба и поддръжка.

Как ви помагат вградените онлайн калкулатори

Те представляват скрипт, на който е заложен определен алгоритъм на изчисляване и след въвеждането на конкретни размери, мигновено показва и съответния резултат. Тоест, това е едно допълнително удобство, например за бързото изчисляване на квадратурата за полагане на подовите настилки, заеманата площ и т.н. 

От Вас единствено се изисква да направите нужните измервания в съответното помещение и да въведете в полетата нужните стойности. Оттам нататък системата мигновено прави съответните изчисления и Вие получавате готовия резултат.

Защо нивото на клиентско обслужване е от водещо значение

Голяма част от клиентите на сайта Carpetmax.bg не са запознати в детайли с характеристиките на отделните видове подови настилки и разбира се, това не е необходимо. И тук всъщност идва значението на клиентското обслужване. Съответните оператори трябва да са компетентни в тази област и да могат бързо и своевременно да съдействат на всеки клиент с избора и да му разяснят нужните особености. Така клиентът може да вземе правилно информирано решение за покупка на подови настилки онлайн и съответно да получи желаната стойност за парите си.

С операторите на магазина трябва да има различни начини за връзка, като чат, телефон, имейл и т.н. Редно е доставката да е максимално бърза и да се свежда до няколко дни от датата на поръчката.