KNnews.BG

Информационен портал на град Кюстендил

Как да изберем правилното бебешко спално бельо

Няма по-красива гледка от спящо в креватчето си бебе. Но за да бъде този момент по-дълъг и пълноценен, е необходимо да осигурим на мъничето си комфорт и спокойствие, от който зависи и доколко качествен ще е сънят му. Изборът на бебешко спално бельо стои в основата на сладката и непробудна дрямка както нощем, така и в следобедните часове. Качествени и красиви комплекти със завивки ще намерите в магазин Bebeshki Dreshki, където Ви очаква голямо разнообразие и атрактивни цени. Погрижете се за визията и комфорта в бебешката количка и кошара, избирайки чаршафи и одеяла от меки материи. 

Важен ли е изборът на бебешко спално бельо

Колкото и странно да звучи, то е точно толкова важно, колкото е от значение и покупката на кошара или количка. Много родители подценяват значението на спалния комплект, определяйки го като последния щрих от детския интериор, но това съвсем не е така. Екипът на Bebeshki Dreshki съветва своите клиенти да не правят компромиси и изключения с качеството и дори естетиката на бебешкото бельо за спалня, което предстои да бъде използвано няколко години. 

От избора на чаршафи и завивки зависи приятния престой на детето в креватчето, който се обуславя основно от вида на тъканите. Ако те са груби и дразнещи кожата, пеленачето със сигурност ще изпитва дискомфорт, който неминуемо ще се отрази и на качеството на съня. Точно затова е нужно да се подходи отговорно към покупката на подобен вид стоки за бебета, за да е употребата им приятна и дългосрочна. 

Какво включва комплектът

От матрака и възглавницата до чаршафите и завивката – всеки един компонент, който спада към бебешкия спален комплект за кошара, е от огромно значение. Задължително е да заложим на качествените и меки материи, които да не предизвикват кожни раздразнения и алергични реакции. Цветовете е добре да бъдат нежни и топли, за да не дразнят бебето и да му осигуряват спокойна атмосфера за сън. 

Насочете се към спално бельо от памук или ранфорс, но в никакъв случай не купувайте синтетика. Ярките тонове не са за препоръчане, а шарките трябва да са деликатни и балансирани. Стандартният комплект включва:

  • Долен чаршаф;
  • Калъфка за възглавница;
  • Олекотена завивка;
  • Възглавничка.

Можете да намерите и други видове бебешко бельо за спалня, които да притежават различен, но отново практичен състав.  

Къде да открием качествени комплекти

В магазин Bebeshki Dreshki ще намерите висококачествено спално бельо за бебета, което е налично в есенно-зимен и пролетно-летен вариант. Можете да изберете както класически комплекти със стандартен състав, така и луксозни предложения, които включват обиколници за по-голяма безопасност. Разгледайте ги онлайн и поръчайте лесно в няколко стъпки.