KNnews.BG

Информационен портал на град Кюстендил

Модни тенденции и новини за плажната мода на лято 2021

Модни тенденции и новини за плажната мода на лято 2021

В тази статия ще поговорим за това, какво ни е приготвила плажната мода през 2021 – какъв бански ще е уместно да си купим, в каква рокля или туника да сме край морето, в каква чанта е най-добре да сложим плажните принадлежности. И още – стилни обувки за морския бряг, парео, шапка и аксесоари за завършен плажен образ.

Да започнем от банските в две части. Разнообразието за идващото лято е просто потресаващо. А това помага да се експериментира с визията. Да изберете супер изрязан секси бански или цял, строг модел. На модните подиуми се акцентира върху следните видове бански костюми:

-S-образни, силно изрязани бикини;

-модели с класически чашки;

-корсаж в стил ретро, без презрамки;

-бански бандо;

-модели с висока линия на талията, били на пика на популярност през 30-те години, удължаващи визуално краката;

-танкини с дълъг потник.

Целите бански са предпочитани не само за загар и плуване в морето или басейна, но и за спорт, за разходки по морския бряг, за вечерно плажно парти. Те могат да подчертаят красивия силует и да изразят индивидуалния стил.

Нека да поговорим и за плажните рокли и туники. Разбира се, само с един бански на морето не може. Трябва да се погрижите в морския ви гардероб да има чифт леки дрехи, които да ви придадат неподправен шик. Стилистите съветват да се снабдите за тази цел с въздушен сукман, рокля или туника, които лесно се поддават на трансформации. Разнообразието е огромно. Моделите са многообразни, с красив и ярък дизайн, с изискан и стилен декор. А всичко това прави визията ярка, стилна и запомняща се. Дава усещане за лекота, носи позитивна нагласа.

Коя жена се чувства комфортно, ако няма в ръката си дамска чанта? Затова, тръгвайки към плажа или на разходка край брега, не забравяйте този важен детайл от плажния гардероб. Лятото на 2021 в тенденция ще бъдат чанти от различни материи в ярки и наситени цветове, с оригинални и необичайни форми.

Модните плажни обувки имат една цел – комфорт на морския бряг. Няма да спорим какъв модел за плажа да изберем – чехли, джапанки, сандали, виетнамки, леки модели. Само ще споделим няколко практични съвета:

-не обувайте за плажа обувки, които имат много каишки или връзки и изискват много време да бъдат обути или събути;

-откажете се от високите токчета – те са непрактично решение за плажа;

-абстрахирайте се от това, че обувките изглеждат твърде лаконични, твърде семпли – важното е да са удобни и да осигуряват комфорт.

Лятото на 2021 няма да мине и без модно парео, което често може да закупите в комплект с банския. Умело подбраният модел може идеално да подчертае красивия бански, да привлече внимание към изискания ви вкус и да направи плажната визия необичайно стилна.

Не се лишавайте от удоволствието да украсите образа си с разкошни аксесоари, които умело ще подчертаят вашия бански. Идеален вариант за плажната визия през това лято ще бъдат големи слънцезащитни очила, ярки гривни от дърво, парео, рокля или туника, широкопола шапка, плажна чанта и леки сандали.

Желаем ви едно незабравимо лято!