KNnews.BG

Информационен портал на град Кюстендил

Нов стил на живот: Ето как смарт часовниците подобряват ежедневието на силния пол

Нов стил на живот: Ето как смарт часовниците подобряват ежедневието на силния пол

Няма да откриете недостатъци на интелигентните устройства, които максимално улесняват преодоляването на всекидневните предизвикателства

Умните устройства на ръката придобиват масова популярност, защото притежават функциите на смартфоните, като същевременно са стилни и изключително полезни в ежедневието. За силния пол не съществува никакъв вариант да открият недостатъци на притежаването на мъжки смарт часовник, тъй като те са не просто аксесоар, но могат и да улеснят преодоляването на неизбежните предизвикателства на деня.   

На пръв поглед той носи визията на обикновен часовник, чиято основна роля е да отмерва точното време. Всичко останало обаче го превръща в придобивка няколко нива над стандартните модели. Минималното, което ви гарантира, е връзка със смартфона, проследяване на активността и предупреждение за съобщения или обаждания.

В зависимост от марката и разновидността, той със сигурност е снабден и с допълнителен набор от опции за употреба във всеки един момент и при необходимост от тях.

Може да се обобщи, че смарт часовниците за силния пол, са подходящи за всички, ангажирани с личен бизнес, за тези, които водят активен начин на живот, за останалите, следващи актуалните модни тенденции.

Що се отнася до предимствата, те са безспорни и могат да променят значително начина, по който протича обичайния ви график:

Комфортен достъп

Телефоните, които използваме днес, не са толкова компактни, за да са ни под ръка винаги, когато това е нужно. Много по-бърз и удобен е достъпът до смарт часовника, за да разберем информацията в последния ни мейл, да обърнем внимание на съобщенията в социалните мрежи, да научим дори прогнозата за времето или изгорените калории.

Персонална визия

Знаете ли, че вашият умен часовник може да бъде перфектното допълнение към облеклото? Персонализирайте визията му с размера на шрифта, скина и подредбата на иконите. Цветовете и дизайнът са по ваш избор, което ви осигурява непрекъснато разнообразие.         

Здравословен ритъм

Може да успеете съществено да подобрите здравето си, ако се доверите на интелигентното устройство на китката си. Изминатото разстояние ще ви бъде стимул да надграждате и да поставяте свои рекорди, ще сте уведомени за сърдечната си честота и за продължителността на съня си, неговите фази и пълноценна почивка. 

Синхрон с приоритетите ви

Способността на смарт часовника да се адаптира към приоритетите ви, това е едно наистина модерно и незаменимо предимство. Ако искате да плувате, ще разчитате на водоустойчивост, ако искате да бягате или да вървите бързо, ще включите съответната програма, която да съобрази движението ви, а ако се налага да се ориентирате далеч от града, сред природата, навигаторът е съвсем близо до вас и само с един жест ще знаете накъде да тръгнете.