KNnews.BG

Информационен портал на град Кюстендил

Подгответе се! Ето я тайната за най-хубавия подарък за любимата

Ето я тайната за най-хубавия подарък за любимата

Повечето дами нямат обяснение защо половинките им се затрудняват в избора си на подарък

Какво обичат жените? Шоколад, вино и цветя? Отговорът е малко по-различен и сега ще ви го разкрием. Те обичат изненадите! За повечето дами наистина е необяснимо защо половинките и близките им се затрудняват в избора си, когато наближат поводи.

Всъщност, да зарадваш представителка на нежния пол е толкова лесно. Не давайте ухо на онези твърдения, че тя не знае какво иска.

Може би вече ви е подсказала, че дори и показала, а когато си е служила с намеци, явно не сте взели под внимание предишния й опит да ви даде шанс да видите широката й усмивка. 

Нека ви улесним със следните идеи за оригинален подарък за жена:

Вечеря за двама

Не, няма нищо скучно и тривиално в това.

Забелязахте ли колко усилия и време коства на дамата до вас да обмисля менюто за вечеря, да прави покупки и да го приготви? Вероятно вие също се включвате в тези дейности, но със сигурност е за предпочитане да облечеш красива рокля и да седнеш на отрупана трапеза с вкусни ястия.

И поне за една нощ да се почувстваш като принцеса. Тя го заслужава!

Романтичен уикенд в планината

Няма причина да пренебрегвате такава оферта, никога. Бягство от натоварения график, романтика и спокойствие. Това понякога е всичко, от което се нуждае една дама в съвременния динамичен начин на живот.

Допълнителен бонус: Красивите гледки в планината и чистият въздух ще сътворят чудеса за връзката ви.

Виртуално изживяване

Не приемайте, че този род изживявания са предназначени само за мъже. Има много дами, които ще са във възторг, ако им поднесете ваучер за VR ескейп стая.

Разбира се, хубаво е да познавате предпочитанията й и да знаете, че идеята ви ще оправдае очакванията. Още по-вълнуващо ще бъде, ако споделите емоциите заедно.

Разходка с луксозна яхта

Преминаваме към сбъдването на мечтите. На море, с летен тоалет и развети коси от вятъра. Е, коя жена би отказала такава разходка?! Освен ако тя не изпитва ужас от плаване с яхта, то вие със сигурност няма да сгрешите в избора си.

Вярно е, че тази възможност е запазена предимно за топлите месеци, но пък си я запазете непременно и се възползвайте при първия удобен момент.

Това е едно незабравимо морско приключение!

На фабриката за емоции – https://makaroon.bg, може да откриете още редица вдъхновяващи опции за щастие, което не се купува, а се подарява!