KNnews.BG

Информационен портал на град Кюстендил

Няколко идеи за това как да направим дома си по-уютен

Ако искате да освежите обстановката в дома си и да изпитвате още по-голямо удоволствие от прекараното време в него, то в днешната статия ви предлагаме няколко начина, чрез които бихте могли да внесете още повече уют и добро настроение вкъщи.
да направим дома си уютен

Времето, което човек прекарва във вкъщи, независимо дали е за кратък период от деня или за доста часове, трябва да бъде приятно и да доставя удоволствие на всеки.


Домът е крепостта на всеки човек – там той регенерира енергията си, взима си така нужната почивка след дългия работен ден и прекарва блажено време на релакс и споделеност.

Ако искате да освежите обстановката в дома си и да изпитвате още по-голямо удоволствие от прекараното време в него, то в днешната статия ви предлагаме няколко начина, чрез които бихте могли да внесете още повече уют и добро настроение вкъщи.

Заложете на килимите

Някои хора не обичат да застилат подовете в дома си, но наличието на килими в помещенията положително допринася за уютната обстановка. На пазара изобилства от всякакви видове и модели постелки и килими – мокетени, килими тип шаги, пътеки. Модерният дизайн става все по-застъпен при различните типове подови настилки.

Възглавници навсякъде

Един диван изглежда толкова по-удобен и приканващ те за няколко часа почивка и релакс, ако е отрупан с декоративни възглавници. Различни по форма, размер и дизайн, декоративните възглавнички предоставят много домошарски вид на стаята, в която са разположени.

Картини

Заложете на изкуството, когато декорирате дома си и искате да го направите красив и приветлив. Бихте могли да избирате измежду толкова много картини – пейзажи, натюрморт, графики, портрети. Ако искате наистина домът ви да е излязъл като от списание за интериорен дизайн, то тогава заложете на картини от обща колекция. Признак на изключително добър вкус би било картините в едно помещение да следват една обща идея или обща тематика.

Стайни растения

Едва ли има нещо по-приятно от това да разположите саксии със стайни растения в помещенията от дома ви. Те, от една страна, ще освежат обстановката и ще крассят стаите ви, а от друга – ще участват активно в пречистването на въздуха и ще ви осигурят чисти и свежи помещения.

Съществуват, разбира се, множество начини, чрез които бихте могли да направите дома си едно много по-приятно местенце. Заложете на пастелните тонове в обзавеждането, както и да на достатъчната светлина. При хубаво време дръжте щорите отворени и позволете на светлината да влезе както в стаята, така и в сърцето ви.

Вашият коментар