KNnews.BG

Информационен портал на град Кюстендил

Onycofix – Мнения, Цена и Състав – Как се използва Оникофикс

Onycofix - Мнения, Цена и Състав – Как се използва Оникофикс

Гъбичките са не само неприятен кожен проблем, но и изключително трудни за премахване. Те могат да нанесат големи вреди, като увредят ноктите и дори да разпространят заразата по други части от тялото.

Най-големият проблем с гъбичките е, че стават резистентни към различните по вид лекарства, а това причинява забавяне и дори невъзможност при лечение. Много хора се оплакват, че един път отървали се от гъбичното заболяване, такова се връща с още по-голяма вреда за организма. По този начин пациентът попада в затворен цикъл.

Оникофикс е нов иновативен продукт, под формата на спрей. Той е единственият, който се справя с гъбичките по ноктите и краката заради силната си натурална формула, нанася изключително лесно, чисто и практично, без да оставя следи.

Продуктът не само побеждава лесно и бързо гъбичната инфекция, но и намалява миризма и потенето на краката.

Пренебрегване на проблема с гъбичките може да доведе редица проблеми след себе си. Ето, защо сега е времето да кажете Край на микозните образувания!

Гъбична инфекция микоза не е само естетичен проблем. Красотата е важна, но на първо място стои нашето здраве. Такова може много да пострада, когато на лице са гъбички.

Съществуват някои симптомите, по които може да познаете гъбичната инфекция. Те са:

– Непоносим о парене придружено от сърбеж по кожата на краката;

– Често смяна на цвета на нокътната плочка (пожълтяване, посивяване, побеляване, че дори и почерняване, в зависимост от вида гъбички по ноктите).

Сърбежът може да премине в сериозни рани, които е възможно да се инфектират, миришат неприятно, а понякога са мехури пълни с вода.

Сред първите симптоми за появата на гъбички са неприятната миризма и лющещата се кожа:

– Петите загрубяват и се напукват, кожата се лющи;

– Получава се прекомерно изпотяване по краката.

– Когато гъбичната инфекция засегне нокътната плочка, това може да доведе до загубата й.

Трябва да се има предвид, че един път появили се гъбичките са трудни за лекуване. Те могат да се разпространят и по други части от тялото.

С Onycofix може да се сбогувате с гъбичките завинаги.

>>> Поръчайте на Промо цена ONYCOFIX Тук <<<

Onycofix спрей – какво представлява и кога се използва

Това е мощен билков екстракт под формата на спрей. Той е специално създаден за лечение на гъбички по ноктите и  краката. Това, което го откроява от останалите продукти и нарежда като номер едно е натуралния силен състав. Няма странични ефекти. С Onycofix проблемът с гъбичките е решен и те никога повече няма да се върнат.

Предимството на Onycofix е неговата способността да изгражда антитела, което стопира повторната поява на гъбична инфекция. За да има видими, положителни и трайни резултати трябва да се прилага само според предписанието в опаковката.

Onycofix спрей – какво представлява и кога се използва

За кого е предназначен ONYCOFIX

Спрея може да се ползва от жени и мъже на всякаква възраст. Подходящ е много при хора страдащи от:

–  неприятна миризма и обилно изпотяване;

– при рани по краката. Действа антисептично, антибактериално и възстановява увредената кожа;

– Лекува и други гъбички, като тези по ноктите на ръцете;

– при лющене по кожата и петите, Onycofix успокоява процеса за възстановяване на кожата и я прави мека и гладка.

Оникофикс е отлично решение за красива кожата по ръцете и краката. С него решавате няколко проблема наведнъж.

Как се прилага Onycofix

Спреят се пръска лесно, благодарение на помпа, абсорбира се бързо, не оставя следи. Прилага се по 2-3 пъти дневно. Оникофикс се поставя само, върху измита и добре подсушена кожа.

Важно: Преди да впръскате спрея против гъбички, премахнете напълно влагата от ходилата, защото гъбичната инфекция се развива именно заради такава.

Гъбичките по кожата и ноктите се разпространяват много лесно в благоприятна среда. Ето, защо е важно да нанасяте по кожата и около заразените нокти.

Оникофикс – съставки

В състава на билковия спрей участват:

Масло от черен кимион и зехтин – тази комбинация, унищожава различните болестотворни бактерии, гъбички и спори.

Етерични масла от:

Чаено дърво – екстрактът, който съдържа голямо количество цинеол, благодарение на който се превръща в противогъбично средство, намалявайки възпалението и елиминира микробите. Ускорява изграждането на нови антитела, които защитават организма от развитие на нови гъбички;

Мащерка – тя има естествени противогъбични реакции и се прилага при лечение на гъбички по ноктите и краката;

Риган – представлява естествен антибиотик. Действа мощно и е използван като природно лекарство срещу гъбички, спори и бактерии;

Масло от орех – притежава активност, срещу гъбичките, дезинфекцира кожни раздразнения, наранена кожа и рани;

Всичките 6 съставки се борят с бактерии и гъбички ефективно.

Оникофикс – форуми в България, мнения и коментари

За съвсем кратко време, спреят за гъбички Оникофикс се превърна в най-предпочитан продукт в САЩ, Испания, Румъния и България. Той е популярен сред хората в страни, защото се бори с гъбички като дава трайни резултати.

От коментарите, които изчетохме по форуми, разбрахме, че той не е само висококачествен продукт за борба с гъбичките, но и единствен съществуващ на пазара с подобен бърз и дълготраен ефект, като предпазва от повторната поява на гъбички.

„Илиян: С годините гъбичките по краката ми ставаха все по-упорити. Налага ми се да съм в затворени обувки през горещите дни, а това побърква краката ми. Започна сърбеж, после белене на кожата и неприятна миризма. Опитах, какви ли не лечения, преди да попадна на спрей Оникофикс. Поръчах си го от официалния сайт и от първите натривания усетих облекчение на силния сърбеж и изпотяването. Много съм доволен и препоръчвам на всеки.“

Анна Галинова: Със семейството ми отидохме на парни бани. Казват, че на такива места не могат да се хваната болести, но аз се прибрах с гъбички по краката. Явно се бях заразих се от обществения басейн, където ходихме редовно с мъжа ми и децата. Бях чувала вече за спрея Onycofix и не ми беше проблем веднага да се лекувам с него. Гъбичките не само изчезнаха, но и не се появявиха повторно.

Само в официалния сайт, може да намерите Onycofix на най-добрата цена. Хубавото е, че този продукт може да се поръча ежемесечно с намаления и промоции.

Не се примирявайте с гъбичките, те се разпространяват. Поръчайте днес силната формула на спрея Onycofix, той ще ви избави от гъбичките.

>>> Поръчайте Тук Onycofix на Ниска Цена <<<