KNnews.BG

Информационен портал на град Кюстендил

Ремонт на телефони в София — 5 съвета от майстор

Remont na telefoni v Sofiya 5 saveta ot maystor

Днес водещите брандове се съревновават за това кой ще създаде артикул с по-модерен дизайн, по-тънък и изящен корпус, по-елегантна форма. Минимална част от производителите се вълнуват от здравината и устойчивостта на мобилното устройство, докато атрактивната визия все по-убедително се превръща в основен приоритет. Модерната електроника е снабдена с екстри и множество фини компоненти, които превръщат дългосрочната ѝ експлоатация в трудно за потребителя постижение. Майсторите, които се занимават професионално с  ремонт на телефони в София, знаят това най-добре.

Кой са най-честите повреди, с които се сблъскват сервизите за ремонт на телефони в София

Напуканият корпус и повреден дисплей, в резултат на удар или падане, са едни от най-често срещаните повреди. Ако се случи и на Вас, реагирайте своевременно и потърсете помощ в център за ремонт на телефони в София. Имайте предвид, че след възникване на такъв проблем, мобилният апарат се подлага на допълнителни рискове от замърсяване, конденз, попадане на влага. Повреда в платката е друга често срещана неизправност. След падане може да се наруши ефективната работа и на други вътрешни елементи. Как да процедирате в такива ситуации:

  • Задължително потърсете съдействие от център за ремонт на телефони в София;
  • Осведомете се за условията, сроковете и цените за поправка;
  • Проучете дали сервизът е оторизиран и дали компонентите и частите, с които си служи, са оригинални;
  • Убедете се, че след поправката устройството се подлага на необходимите тестове, за да се гарантира ефективното му работно състояние;
  • Изискайте гаранция за качествено извършеното отстраняване на съответните неизправности. 

Как да предпазите своя смартфон от неприятни инциденти

За да си спестите главоболията и разходите за поправка на смартфони в сервиз, убедете се, че Вашият gsm апарат е добре защитен. Наблегнете на допълнителна превенция, като си набавите защитен калъф и протектор. Избягвайте да оставяте мобилния си апарат в близост, когато се храните или консумирате напитки. Регулярно извършвайте необходимите дейности, които удължават живота на батерията: направете необходимите актуализации, изключвайте опцията за автоматични ъпдейти, персонализирайте приложенията, премахнете уиджетите, изключете хаптична обратна връзка.  

Защо да се доверите на професионален сервиз за ремонт на телефони в София

Когато търсите наистина надежден център за ремонт на телефони в София, независимо дали устройството Ви е iphone, самсунг или друга марка, в GsmService24 ще откриете безкомпромисен професионализъм и коректност. Доверете се на инженерите-експерти с дългогодишен опит в поправката и премахването на неизправности при всякакъв тип модерни електронни устройства. Дайте шанс за нов живот на любимия си гаджет и се наслаждавайте на перфектно функциониращ и изряден апарат занапред!